Cilësimet tuaja për përdorimin e biskotave ( cookies) për të cilat kërkohet miratimi:

BISKOTAT DHE REKLAMIMI ME ANË TË SHPALLJES

BMW AG

Çfarë lloj reklame me shpallje realizon BMW?

Ne personalizojmë ueb faqet që menaxhohen nga BMW dhe marrim pjesë në rrjetin e programeve reklamuese që reklamojnë për BMW në ueb faqet e tjera. Ne e përshtatim dhe personalizojmë reklamimin sipas interesave tuaja bazuar në informacionin nga aktivitetet tuaja, siç janë aktivitetet që merrni kur vizitoni ueb faqen tonë të internetit dhe kur vizitoni ueb faqet që shfaqin reklama për BMW.

Si i përdor BMW-ja biskotat dhe markerët e tjerë dixhitalë dhe si i bën reklamimet përmes shpalljeve?

Ne përdorim teknologji të tilla si biskota, etiketa në ueb faqe, piksele dhe teknologji të tjera për të mbledhur informacione në lidhje me mënyrën se si përdoruesit kërkojnë në ueb faqet tona të internetit dhe si u përgjigjen njoftimeve tona promovuese.

Kur një përdorues lidhet me ueb faqen tonë, "biskotat" dhe markerët e tjerë dixhitalë përdoren nga ne ose ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për të mbledhur informacion dhe për të ndjekur modelet e përdoruesve. Biskota është një skedar i vogël teksti që përmban një numër unik identifikimi që identifikon shfletuesin tuaj të internetit, jo juve personalisht, në kompjuterin tonë sa herë që vizitoni ueb faqen tonë të internetit. Biskota mund të na tregojë se cilat faqe janë vizituar dhe sa shpesh. Ne i përdorim këto informacione në mënyrë që të përmirësojmë përdorueshmërinë e ueb faqes sonë nga ana juaj, kryesisht për arsye teknike, të tilla si sigurimi i navigimit të pandërprerë. Për më tepër, ne mund të përdorim përbërës shtesë (përfshirë komponentë shtesë të palëve të treta) që ruajnë informacione në depon tuaj të shfletuesit të internetit që të na ndihmojnë që të kuptojmë analizat e ueb faqes. Ky informacion fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj të internetit.

Ueb faqja jonë gjithashtu përdor biskota dhe skedarë pikselë (skedarë të vegjël me imazhe) për të menaxhuar programet tona reklamuese. Biskotat dhe skedarët piksel mund të gjurmojnë shfletuesin tuaj të internetit, kështu që do të njiheni kur vizitoni ueb faqet e tjera. Ne, gjithashtu përdorim skedarë pikselë për të përcaktuar se kur keni hapur komunikimin promovues nga ne dhe ndërveprime të tjera promovuese, të tilla si kur përcillet ose nëse klikohet një lidhje brenda saj. Këto skedarë pikselë janë zakonisht të vlefshëm për një numër të kufizuar ditësh dhe sigurohen nga ofruesit e shërbimit tonë të menaxhimit të reklamave.

Pse BMW-ja kryen reklama përmes shpalljeve?

Ne besojmë se reklamat përmes shpalljeve të modeluara në harmoni me interesat tuaja të veçanta janë më të dobishme dhe më të rëndësishme për ju. Ne përdorim informacionin e mbledhur në lidhje me ndërveprimin tuaj me faqen tonë të internetit dhe faqet e internetit të tjera për të kuptuar audiencën tonë dhe për të përmirësuar qasjen tuaj në produkte dhe shërbime të reja që janë më të rëndësishme për interesat tuaja.

Përditësimi i fundit: Gusht 2016

OPT-OUT

Kjo faqe interneti përdor biskota - duke përfshirë edhe biskota të palëve të treta - për të mbledhur informacione se si vizitorët përdorin faqet tona të internetit. Ato na ndihmojnë për t'ju ofruar përvojën më të mirë të mundshme, për të përmirësuar vazhdimisht faqet tona dhe për t'ju ofruar oferta që janë të përshtatura për interesat tuaja. Duke klikuar butonin "Prano të gjitha", ju pranoni përdorimin e këtyre biskotave. Ju mund të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë, të ndryshoni preferencat tuaja dhe të merrni informacion të detajuar në lidhje me përdorimin tonë të biskotave duke klikuar te "Mëso më shumë, duke përfshirë mënyrën e refuzimit të biskotave".

Mësoni më shumë, duke përfshirë mënyrën se si të refuzoni biskotat