BMW X3 xDrive30e:

Konsumi i karburantit në l/100 km (kombinuar): 2,6–2,0

CO2 emetimet në g/km (kombinuar): 59–44

BMW X3 xDrive30i:

Konsumi i karburantit në l/100 km (kombinuar): 8,5–7,6

CO2 emetimet në g/km (kombinuar): 194–173

BMW X3 M40i:

Konsumi i karburantit në l/100 km (kombinuar): 9,5–8,7

CO2 emetimet në g/km (kombinuar): 217–199

DIZAJNI I JASHTËM I BMW X3.

DIZAJNI I PJESËS SË PËRPARME TË BMW X3 ME MASKË TË RE TË MBW-së NË FORMË VESHKE.

Theksimi i jashtëzakonshëm i gjerësisë dhe elementeve të veçanta X i japin një pamje jashtëzakonisht të dallueshme të pjesës së përparme të BMW X3. Rrjeti veçanërisht këndor i BMW në formë veshke dhe parakolpi i ridizajnuar me hapja vertikale të ajrit në dizajn trekëndor theksojnë autoritetin e tij. Dritat e përparme plotësisht LED të ulura pothuajse 10 mm rrumbullakojnë pamjen sa i përket pamjes moderne dhe të fokusuar të BMW X3.

DIZAJNI I PJESË SË PASME TË BMW X3 ME DRITA TË PASME PLOTËSISHT LED.

Pjesa e pasme e ridizajnuar i BMW X3 jep një efekt i cili njëkohësisht është edhe I mrekullueshëm edhe modern. Dritat e pasme plotësisht LED me një formë të re 3-dimensionale theksojnë praninë e tyre. Tubat e gjera të theksuara të sistemit të shkarkimit ngrihen në linjë horizontale në pjesën e sipërme theksojnë njëkohësisht modernitetin. Në kombinim me mbrojtjen e ridizajnuar të pjesës së poshtme, pjesa e pasme e BMW X3 paraqet një fytyrë të qartë dhe të fuqishme në rrugët.

DIZAJNI I PJESËS SË BRENDSHME TË BMW X3 ME SEDILJE SPORTIVE: PËRJETONI TANI.

Pjesa e brendshme bën përshtypje me ridizajnin e konzollës qendrore, të mbështjellë me ngjyrë të zezë me shkëlqim të lartë dhe kontrolle të reja të sistemit të ajrit të kondicionuar. Sediljet sportive me Sensatec të perforuar, që janë standarde dhe ekrani i integruar qendror me dimensione prej 10.25”, i cili mund të përmirësohet me dimension prej 12”, sigurojnë rehati më të madhe dhe punë intuitive.

Dizajn i pjesë së brendhsme

Ekrani qendror i informacioneve

KARAKTERISTIKAT E DIZAJNIT TË BMW X3 NË PJESËN E BRENDSHME.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional me funksion të navigimit përfshin dy ekrane me cilësi të lartë të përbëra nga një ekran prej 12.3” me rezolutë të lartë që mund të kontrollohet me prekje dhe një ekran instrumenti plotësisht dixhital prej 12.3”. BMW Operating System 7 mund të kontrollohet edhe përmes kontrollit iDrive Touch Controller.

SEDILJE SPORTIVE PËR SHOFERIN DHE PASAGJERIN.

Sediljet sportive të rregullueshme për shoferin dhe pasagjerin përfshijnë shumë opsione të rregullimit me dorë, duke përfshirë edhe pozicionin përpara-prapa si dhe këndin e sediljes. Plotësuese për shoferin: përshtatja e gjerësisë së mbështetëses.

Aksesorë të galvanizuar për elementet e kontrollit.

Në mënyrë opsionale, aksesorët eksklizivë të galvanizuar për elementet e kontrollit sa i përket elektrikës së dritareve, butonave shumëfunksionale të timonit, panelit për kontroll të dyerve dhe butonave për kyçje të dyerve krijonjë një përshtypje të cilësisë së lartë.

DINAMIKA E VOZITJES SË BMW X3.

Përveç konceptit të tij për njëë karoseri inteligjente dhe të lehtë, BMW X3 ka një kontroll unik të hapjes së ventilimit në veshkën Active Air Stream - nëse nevoja për ajër të ftohtë është e ulët, një prej hapjeve të ajrit mbetet automatikisht e mbyllur për të përmirësuar aerodinamikën.

KOMPONENTËT E AUTOMJETIT DHE SHASHISË SË BMW X3.

Motorët TwinPower Turbo.

Të dy versionet, versioni me motor me benzinë dhe ai me motor me naftë, me motor TwinPower Turbo 2.0-litërsh me 4 cilindra, ofrojnë kënaqësi maksimale gjatë vozitjes. Ata theksohen falë zhvillimit të tyre energjik të fuqisë dhe reagimit spontan, edhe në rrotullime të ulëta.

BMW xDrive.

Sistemi inteligjent i lëvizjes “me të gjitha rrotat” të BMW xDrive shpërndan në mënyrë variabile fuqinë e motorit me rrota të përparme dhe të pasme për më shumë tërheqje, dinamikë të drejtimit dhe siguri në çdo kushte të drejtimit.

Drejtimi i ndryshueshëm sportiv.

Drejtimi i ndryshueshëm sportiv me Servotronic krijon një reagim të drejtpërdrejtë dhe të shkathët sa i përket drejtimit dhe siguron përpjekje minimale fizike gjatë rrotullimit të rrotave. Kjo gjë përmirëso drejtimin gjatë stilit dinamik të vozitjes dhe zvogëlon përpjekjen e nevojshme për drejtim gjatë parkimit dhe rrotullimit.

Transmisioni Steptronic Sport.

Transmisioni Steptronic Sport me 8 shpejtësi ofron ndryshimin e jashtëzakonshëm të shpejtësive. Pa dallim nëse përdoret në mënyrë automatike ose me dorë bitoni për përzgjidhjen e transmisionit ose përmes butonave të timonit – për vozitje të rehatshme ose stil shumë dinamik të vozitjes.

SHËRBIMET DIXHITALE DHE SISTEMET PËR ASISTENCË TE BMW X3.

Teknologjia innovative,
siç është integrimi i çelularit të mençur, BMW Maps dhe BMW News,
si dhe sistemi ultra modern të asistencës së shoferit, siç është Driving Assistant Professional,
në mënyrë shtesë përmirësoi përvojën gjatë vozitjes dhe sigurinë te BMW X3.

Intergrimi i celularit të mençur

Driving Assistant Professional

BMW X4 xDrive30i:

Konsumi i karburantit në l/100 km (kombinuar): 8,5–7,9

Emetimet CO2 në g/km (kombinuar): 193–171

BMW X4 M40i:

Konsumi i karburantit në l/100 km (kombinuar): 9,5–8,7

Emetimet CO2 në g/km (kombinuar): 216–198

DIZAJNI I JASHTËM I BMWX4.

DIZAJNI I PJESËS SË PËRPARME TË BMW X4 ME MASKË TË RE GJYSMËRRETHORE.

Falë pjesës së përparme plotësisht të ridizajnuar, BMW X4 ka një pamje më progresive se kurrë. Korniza gjysmërrethore dukshme këndore, parakolpi i ridizajnuar me hapje vertikale të ajrit dhe drita plotësisht LED që janë ulur për 10 mm dhe i japin atij shkallën maksimale moderne dhe atletizmit nga çdo kënd.

DIZAJNI I PJESË SË PASME TË BMW X4 ME DRITA TË PASME PLOTËSISHT LED.

Pjesa e pasme e BMW X4 dërgon sinjale sa I përket ndjenjës së autoritetit dhe ndjenjës sportive. Dritat e pasme plotësisht LED me formë të re garantojnë një pamje më mbresëkënëse, ndërsa tubat e gjera të sistemit të shkarkimit në formë të lire theksojnë pamjen modern e automjetit kupe progresiv Sports Activity. Në kombinim me mbrojtjen e ridizajnuar të pjesës së poshtme të vendosur midis tubave të shkarkimit, pjesa e pasme e BMW X4 përballet qartë dhe fuqishme me rrugën.

ATRIBUTET E DIZAJNIT TË BMW X2 NË PJESËN E BRENDSHME.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional me funksion të navigimit përfshin dy ekrane me cilësi të lartë të përbëra nga një ekran prej 12.3” që mund të kontrollohet me prekje dhe një ekran instrumenti plotësisht dixhital prej 12.3”. BMW Operating System 7 mund të kontrollohet edhe përmes kontrollit me prekje iDrive.

SEDILJE SPORTIVE PËR SHOFERIN DHE PASAGJERIN.

Sediljet sportive të rregullueshme për shoferin dhe pasagjerin përfshijnë shumë opsione të rregullimit me dorë, duke përfshirë edhe pozicionin e sediljes, si dhe këndin e sediljes dhe mbështetësen e shpinës. Plotësuese për shoferin: përshtatja e gjerësisë së mbështetëses së shpinës.

DEKORIMI GALVANIK PËR PANELIN E KONTROLLIT.

Dekorimet galvanike opsionale, ekskluzive për elementet e kontrolleve të dritareve, butonave shumëfunksionale të timonit, panelit të kontrollit të derës dhe butonit të kyçjes së derës krijojnë një përshtypje të cilësisë së lartë.

DINAMIKA E BMW X4 DHE BMW M40d: PËRJETONI TANI.

BMW M40i dhe BMW M40dv çojnë në një nivel të ri të dinamikës së drejtimit dhe performancave. Përjetoni automjetin progresiv kupe Sports Activity me BMW xDrive inteligjent të lëvizjes “me të gjitha rrota”.

KOMPONENTËT E STRUKTURËS SË MOTORIT DHE SHASISË SË BMW X4.

Motorët TwinPower Turbo.

Të dy versionet, versioni me motor me benzinë dhe ai me motor me naftë, me motor TwinPower Turbo 2.0-litërsh me 4 cilindra, ofrojnë kënaqësi maksimale gjatë vozitjes. Ata theksohen falë zhvillimit të tyre energjik të fuqisë dhe reagimit spontan, edhe në rrotullime të ulëta.

BMW xDrive.

Sistemi inteligjent i lëvizjes “me të gjitha rrotat” të BMW xDrive shpërndan në mënyrë të barabartë dhe të ndryshueshme fuqinë e motorit me rrota të përparme dhe të pasme për më shumë tërheqje, dinamikë të drejtimit dhe siguri në çdo situatë drejtimi.

TIMON I NDRYSHUESHËM SPORTIV.

Timoni i ndryshueshëm sportiv me Servotronic krijon një reagim të drejtpërdrejtë dhe të shkathët sa i përket drejtimit dhe garanton se nevojitet më pak përpjekje fizike për të rrotulluar timonin. Kjo përmirëson drejtimin kur vozitni në mënyrë më dinamike dhe zvogëlon përpjekjen që është e nevojshe për drejtim gjatë parkimit dhe rrotullimit.

Transmisioni Steptronic Sport

Transmisioni Steptronic Sport me 8 shpejtësi ofron ndryshimin e jashtëzakonshëm të shpejtësive. Pa dallim nëse bëhet fjalë për ndryshimin e shpejtësive në mënyrë automatike ose me dorë, duke përdorur transmisionin ose pedalet – ofron një drejtim të lehtë të rehatshëm ose një drejtim jashtëzakonisht dinamik.

OPT-OUT

Kjo faqe interneti përdor biskota - duke përfshirë edhe biskota të palëve të treta - për të mbledhur informacione se si vizitorët përdorin faqet tona të internetit. Ato na ndihmojnë për t'ju ofruar përvojën më të mirë të mundshme, për të përmirësuar vazhdimisht faqet tona dhe për t'ju ofruar oferta që janë të përshtatura për interesat tuaja. Duke klikuar butonin "Prano të gjitha", ju pranoni përdorimin e këtyre biskotave. Ju mund të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë, të ndryshoni preferencat tuaja dhe të merrni informacion të detajuar në lidhje me përdorimin tonë të biskotave duke klikuar te "Mëso më shumë, duke përfshirë mënyrën e refuzimit të biskotave".

Mësoni më shumë, duke përfshirë mënyrën se si të refuzoni biskotat